Önismeret

Ismered a saját tulajdonságaidat? Tudod, mit szeretsz és mit nem? Tisztában vagy saját reakcióiddal és viselkedésmintáiddal? Önismeret talán az, hogy képes vagy megmondani, milyennek látszol kívülről. Vagy az, hogy hol a helyed a világban.

Ha nem értjük az önismeret alapvető szerepét, akkor nem is leszünk képesek elsajátítani.

Azért akarjuk jobban megismerni önmagunkat, mert boldogok szeretnénk lenni. Az önismeret úgy függ össze közvetlenül a boldogsággal, hogy a helyes önismereti úton a saját helyedet találod meg. Azt a helyet, amit a világban betöltesz. Azt, amiért jöttél. Azt tanulod meg az önismerettel, ami csak és kizárólag a te egyedi, megismételhetetlen feladatod, szereped és utad a hétmilliárd különböző színű út között. Minden más út értelmetlenül nehéz.

Hogy megtaláld a te helyedet a világban, és rátalálj az utadra, szinte mindig keresztül kell menned a lelked birodalmán. megkell ismerned és fel kell fedezned, és le kell győznöd félelmeidet mint a mesében a hétfejű sárkányt.

Ez a munka kihat életünk minden területére: meggyőződéseinkre, értékeinkre, képességeinkre, viselkedésünkre, valamint mindazokra a „környezetekre”, amelyekben élünk.

Legfrissebbek

CoachingCoaching

A coaching cél-, eredmény- és megoldás orientált folyamatkísérés, fókuszában egy konkrét probléma áll. Tanácsadás nélkül is segít felismerni a rejtett, belső erőforrásokat, segít megtalálni

NLPNLP

A kiválóság művészete. Pszichológiai, pszichoterápiás és kommunikációs technikákat összefogó rendszer, a neurolingvisztikus programozás rövidítése. Az emberi kommunikáció működésének megértése és felhasználása olyan célból, hogy