Munkahelyi problémák

A munkahelyi problémák előbb vagy utóbb mindenkit utolérnek. Ilyenkor előjön a régi jól bevált mondás: “Vagy megszoksz vagy megszöksz.”

Pedig ez nem a legjobb stratégia, mert a stressz kezelése tanulható, fejleszthető.

Stressz kezelő és tűrő képességünket mindenképp érdemes fejleszteni a társadalmi kényszer, az elénk állított elvárási rendszer teljesítésének állandó, ránk nehezedő nyomása miatt. Menekülhetünk egy másik munkahelyre, de ezek a terhek máshol is megtalálnak.

“Európában a munkával kapcsolatos stressz leggyakoribb oka a megkérdezettek szerint a foglalkoztatási helyzet bizonytalansága és a munkahelyek átszervezése (72 százalék). Ezt a munkaórák száma és a munkaterhelés (66 százalék) követi…..”

Legfrissebbek

BemutatkozásBemutatkozás

Üdvözlöm, Földesi Éva vagyok, andragógus, szupervízor, tréner, mester coach, igazságügyi mediátor. Foglalkozási területem a komplex egyéni önmegismerés és képességfejlesztés. Tevékenységem az egyéni-, családi-, párkapcsolati- és

NLPNLP

A kiválóság művészete. Pszichológiai, pszichoterápiás és kommunikációs technikákat összefogó rendszer, a neurolingvisztikus programozás rövidítése. Az emberi kommunikáció működésének megértése és felhasználása olyan célból, hogy